Home ACCIÓN VECINAL Otras

AVV Bon Pastor // Acción Vecinal // Otras

Recollida d'aliments a la Festa Major de Bon Pastor

Durant la festa Major del barri , l'Assocaició de Veïns i Veïnes de Bon Pastor impulsem una recollida d'aliments per al REBOST SOLIDARI.

Començarem el dissabte dia 10 de maig a la mostra d'entitats als jardins del C/ Sant Adrià, davant de l'antic mercat.

Actualizado (Miércoles, 21 de Mayo de 2014 09:14)

 

FEM LA MEMÒRIA DEL BON PASTOR

Les teves fotos i records explicaran la història de Bon Pastor.

L’Associació de Veïns i Veïnes de Bon Pastor vol impulsar la difusió de la nostra memòria com a barri, mostrant els fets més representatius de la nostra història, en l’espai públic del barri de manera permanent.

Can Sala? Les festes? Les cases barates? Les riuades? L’arribada del metro? El mercat? Can Sanchís? L’església? La construcció de l’ambulatori?... Quins són els fets, llocs, moments més representatius del barri? Què volem mostrar a la ciutat?

Porta’ns les teves fotos, dibuixos, documents, escrits... i tot allò que creguis important del passat i present del barri.

El diumenge 9 de febrer , als jardins del carrer Sant Adrià entre les 10 i les 14 hores, al costat del a font de Canaletes, recollirem les teves imatges per digitalitzar-les i te les puguis emportar de nou.

També serem a la Biblioteca de Bon Pastor del 10 al 14 de febrer, de 18 a 20 hores per digitalitzar les teves imatges i retornar-les. O bé ens les pots fer arribar a Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla

Actualizado (Martes, 04 de Febrero de 2014 19:02)

 

Los ingresos de las familias en Bon Pastor son casi 4 veces menos que en Pedralbes

Continúan las desigualdades entre barrios según la Renta Familiar.

6 de los 10 Distritos estamos por debajo de la media:Nou Barris y Sant Andreu en la cola.

55 de los 73 barris de Barcelona estamos por debajo de la media

VER MAPA

VER NOTICIAS:               El Periódico,          El País.

VER DATOS DEL AJUNTAMENT DE BARCELONA

 

“El Ayuntamiento gestiona la pobreza, pero no la combate”

El presidente de la Federación de Asociación de Vecinos de Barcelona (FAVB), Lluís Rabell, explicó que una de las grandes preocupaciones que tienen las entidades de la ciudad es precisamente la “dualidad de la población” y el miedo a qué cada vez más, Barcelona se convierta en una “ciudad de dos velocidades”.

Rabell reconoció que “siempre ha habido diferencias” de renta entre los distintos barrios de la ciudad, pero aseguró que hasta finales de los 90 esta separación “tendía a disminuir”, mientras que ahora “la tendencia ha cambiado”.

Desde su punto de vista, el aumento de las diferencias no se debe solo a la crisis económica sino también a las “políticas neoliberales”. Rabell criticó que el Ayuntamiento de Barcelona “gestiona la pobreza, pero no la combate”.

Actualizado (Miércoles, 29 de Enero de 2014 11:48)

Leer más...

 

UNA DIADA DE REIS MOLT ESPECIAL

Aquest Nadal la Associació de Veïns del nostre barri des de la seva Vocalia Solidaria ha fet la campanya de recollida de joguines noves per tal que  les famílies del Bon Pastor i de Baró de Viver amb més necessitats socials acreditades per els Serveis Socials del territori poguessin rebre les joguines i donar il·lusió al seus fills.

La campanya ha estat un verdader èxit gràcies a l’amplia col·laboració dels veïns del Bon Pastor i diverses entitats que durant tot el mes de novembre i desembre amb un bon número de reunions i hores de feina  hem assolit els objectius plantejats cobrint totes les  demandes  que hem tingut amb un repartiment de 210 joguines.

 

Actualizado (Lunes, 13 de Enero de 2014 20:53)

Leer más...

 

La Favb apoya la Manifestación del 10 de marzo

 

La Plataforma prou Retallades, de la cual forma parte la Favb, Federació d'Associacions de Veïns de Bracelona,, apoyaa la manifestació convocada per la Confederació Europea de Sindicats contra el paro y  la corrupción. Hace un llamamiento  a todas las ascociaciones de vecinos a hacer extensiva la convocatoria a los barrios.

 

Ens trobem aquest diumenge 10 de març a les 12 hores a passeig de Gràcia amb plaça de Catalunya.

Ni privatitzacions ni retallades: No callem!

La Favb

 

Actualizado (Viernes, 08 de Marzo de 2013 07:43)

 

Resultados electorales en Bon Pastor, 25 N

En Bon Pastor, los resultados de las elecciones autonómicas del 25 de noviembre dan la mayoría al PSC con 1.166 votos , seguido de CiU con 924 votos, después ICV EUiA con 800 votos, del PP con 743 votos, ERC con 574, Ciutadans con 474 votos, CUP con1 72 votos (según dtos de la Generalitat de Catalunya).

Hya que destacar una baja participación si se compara con el resto de la ciudad.

 

Actualizado (Viernes, 30 de Noviembre de 2012 07:15)

Leer más...

 

Intercanvi de roba

El Banc del temps de Bon Pastor organitza un intercanvi de roba.

Porta la teva roba i emporta't la que més t'agradi.

Així de fàcil, sense diners.

Actualizado (Domingo, 25 de Noviembre de 2012 10:26)

 

75 anys del bombardeig aeri a Bon Pastor durant la Guerra Civil

EXPOSICIÓ SOBRE EL BOMBARDEIG AERI DE LES CASES BARATES DEL BON PASTOR DURANT LA GUERRA CIVIL

La matinada del 29 de maig de 1937 set avions trimotors Junkers procedents de l’illa de Mallorca, sota comandament de l’exèrcit insurgent, deixaren caure la seva càrrega mortífera sobre les Cases Barates del Bon Pastor, que en aquella època formaven part de Santa Coloma de Gramenet. L’atac aeri, que també afectà la barriada Sanchís, ocasionà la mort de nou persones pertanyents a tres famílies: Carmen Marco Remigio, María García Marco i Pilar García Marco; Maria Trilla Botanch, Margarida Ventura Trilla i Antònia Ventura Trilla; així com Marian Porres Temiño, Eulalia Pérez Miguel i Progreso Porres Pérez. Es tractaria, respectivament d’una mare i les seves dues filles, una altra mare també amb les seves dues filles, i un matrimoni i el seu fill.

Veure vídeo de BTV

Actualizado (Jueves, 24 de Mayo de 2012 21:08)

Leer más...