Home ACCIÓN VECINAL Gent Gran

AVV Bon Pastor // Acción Vecinal // Gent Grand

slide residencia

p1070196_640x480
p1070197_640x480
residencia ancianos bon pastor 018 2_640x480
  Imágenes de la residencia

Actualizado (Viernes, 27 de Mayo de 2011 09:32)

 

Els veïns estem molestos pel retard en l’obertura de la residència del Bon Pastor

 

Els veïns esperen amb impaciència la inauguració de la residència per a gent gran del Bon Pastor. S'hauria d'haver obert al novembre, però l'equipament, tot i estar totalment acabat, està tancat perquè l'edifici encara no té llum.

La residència per a gent gran del Bon Pastor, que els veïns reclamaven des de feia 20 anys, té capacitat per a 92 persones i 28 places més de centre de dia. Ara, ja construït, fa cinc mesos que s’hauria d’haver inaugurat i els veïns no entenen per què no s’ha fet.

 

El marit de la Catalina està ingressat des de fa tres anys en una residència concertada de la Bonanova per la qual paga 950 euros al mes. La Catalina triga cada dia més d'una hora i mitja a arribar-hi. Per això espera amb impaciència el moment de tenir el seu marit més a prop de casa.

Veure aqui el video de BTV


FRANCISCO SERRANO, vicepresident de l'AV Bon Pastor
"Nuestros mayores que están fuera del barrio, que están en otras residencias, en otros centros de día estos serán los primeros que ocupen plaza en esta residencia. Y después empezaran a entrar los que están en casa. Y después entraran los del resto de Barcelona".

 

Leer más...